Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všechno to začalo tím, když 17letá Athena Dizon (Kathryn Bernardo) musí nedobrovolně předstírat, že je přítelkyní gangstera se zlomeným srdcem Kenjiho de los Reyese (Daniel Padilla). Ten se tak snaží vyvolat u své expřítelkyně žárlivost a získat ji zpět. Athena se musí vyrovnat nejenom se závistivými spolužačkami, ale i se samotným Kenjim, který je tvrdohlavý a sobecký. Dostala se tak Athena do nezvládnutelných potíží, anebo našla svou životní lásku? (OG_Swifty)

(více)

Recenze (2)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jelikoz je moje pritelkyne Filipinka, bylo pouze otazkou casu, nez me donuti se na nejaky film z mistnich dilen podivat. Mym prvnim filipinskym filmem se stala romanticka komedie She's Dating the Gangster, ktera naprosto potvrdila ma ocekavani, co se filipinske produkce tyce. Ale jak to tedy popsat? SPOILER Film se odehrava ve dvoji rovine - pritomnosti a minulosti. V pritomnosti spolu ziji fotr a rozmazleny syn, ktery otci vycita, ze umrela mama a ne on. Tata leti druhy den nekam pryc a jeho letadlo nouzove havaruje. Syn se dozvi od aerolinek, ze prezivsi jsou v nakym meste a taky potka holku, ktera jeho tatu zna a ma jeho fotku s jinou zenou. Spolecne tak cestuji za tatou a vypada to, ze je to peknej kurevnik - ale ouha! Vetsina filmu se pak odehrava formou flashbacku - fotra posle k vode jeho holka a on je nasranej, furt ji vola a pise, ale jeho zpravy chodi na pipak jiny holce se stejnym jmenem. Ta ho nenavidi, protoze je to GANGSTER (= skejtak). On ale zjisti, ze jeho zpravy chodi ji a tak vymysli plan, ze ona bude s nim predstirat vztah, bejvalka zacne zarlit a on ji ziska zpatky. Tak ji donuti byt s nim ve vztahu (donuti ji GANGSTERSKEJMA metodama = sprejovanim, napisem na skolni tabuli a demonstrovanou sebevrazdou). Takze predstiraj a najednou se do sebe zamilujou. JENOMZE Athena (ta, co je do vztahu donucena) ma slaby srdicko a muze umrit a pred Kenjim to taji. Pak se to stane - Kenji zmizi. Ukaze se, ze bejvalka ma rakovinu ve tretim stadiu a umira, pred Kenjim to tajila, a jeji mama v zoufalosti zavolala Kenjiho. Tam se zjisti, ze ona Kenjiho odkopla, protoze vedela, ze umre a nechtela ho stahnout sebou! A mama ho poprosi, aby s ni byl a dal ji tak par let zivota navic (a obetoval tak novou lasku). A jelikoz mu Athena nerekla, ze ma nemocny srdce a taky umre, tak se vratil k bejvalce. No, nakonec to dopadne tak, ze fotr letecky nestesti prezije, syn se mu omluvi a zaranzuje posledni shledani mezi fotrem a starou Athenou, ktera zila jen tak dlouho, aby ho mohla jeste jednou videt - a umre taky. A ten kluk to da do kopy s tou holkou, co potkal. KONEC SPOILERU. Ve finale je film MEGA klisoidni aranzma, ktery utoci na osudovou lasku, obetovani vlastniho stesti ve prospech milovaneho, synovu litost nad tim, ze otci nepravem pral smrt atd atd. Je tam asi 5-6 takovej rozhovoru, ktery vas donuti plakat. Syna v soucasnosti hraje tentyz herec, co fotra v minulosti a Athenu z minulosti zase stejna herecka, co hraje neter v soucasnosti. Lepsi 3. ()

Pampa 

všechny recenze uživatele

Bonbónově barevné, sladké jako limonáda, přesto tento film patří k mím oblíbeným studentským romancím a budu se k němu ráda vracet. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí a věkově odpovídající věku hlavních hrdinů. Příběh se odehrává ve dvou časových rovinách (v obou hrají hlavní pár stejní herci) z nichž hlavní část filmu se odehrává v devadesátých letech dvacátého století v době mého vlastního dětství a dospívání, proto dávám čtyři hvězdy. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama