Reklama

Reklama

Na střechách měst

(seriál)
  • Francie Sur les toits des villes (více)
Francie, (2016–2018), 7 h 55 min (Minutáž: 43–52 min)

Režie:

Xavier Lefebvre

Série(2) / Epizody(10)

Obsahy(1)

Jak vypadá život na střeše města? Tento cestopisný seriál zdolává výšky, zkoumá bytové domy, mrakodrapy i památníky a odhaluje svět plný nepoznaných krás – přímo na našich střechách. Tak jako se střídá den s nocí, mění se také populace na nejvyšších místech měst. Někteří lidé tady pracují. Jiní tady žijí. A další tady relaxují. Na střechách měst je neustále živo. Přesvědčte se sami v New Yorku, Paříži, Buenos Aires, Barceloně a Tokiu. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál/pořád který v sobě kombinuje architekturu, historii, zahradnictví a to vše v příjemném tempu y skvělou kamerou. Překvapivě zábavné, ač nejsem přeci jen "cilovka". 3z5 ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Architektúra strešných záhrad patrí medzi najkrajšiu časť mestkého plánovania. Strechy výškových budov disponujú rozsiahlymi plochami, ktoré ostávajú častokrát nevyužité. Mnohé vyspelé krajiny prijímajú opatrenia za účelom ich využitia, snažia sa ich oživiť prenesením života a proesotuvna aktivity do oblakov. Táto úloha so sebou prináša mnohé technologické výzvy, avšak snaha býva odmenená nesmiernou spokojnosťou miestnej komunity, nadšením turistov a novými príležitosťami pre kreatívnych ľudí, ktorý nenašli "miesto na zemi". ()

Reklama

Galerie (78)

Reklama

Reklama