Reklama

Reklama

Chasing Coral

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Korálové útesy mizí ze světa dosud nevídaným tempem. Podívanou pod hladinu oceánu díky týmu vědců, kameramanů a potápěčů doprovází vyprávění výzkumníka, který zdokumentoval dosud neviděné změny v oceánech, rozkrývá jejich svět a způsob existence i zániku. (MFDF Ji.hlava)

Recenze (8)

Marze 

všechny recenze uživatele

Podmořských záběrů moc není a jak je vidět na příkladu změn klimatu, na které začali někteří vědci upozorňovat již před třiceti lety, nikoho mizení korálů nezajímá. Část lidí protože jsou starý a brzo chcípnou, další protože by přišli o svojí rentu a úrok z rozvoje kapitálu apod. Možná se ozvou lidi, kteří teď nehezkým zacházením s planetou začínají pociťovat přímé ekonomické škody jako zemědělci, majitelé zničených či vyplavených nemovitostí apod. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka toho, jak člověk dokáže zničit něco skutečně nádherného. A pořád se najdou lidé, kteří budou tvrdit, že se nic neděje, že je znečišťování jen jeden velký humbuk. Není a zničili jsme už dost. Je dobře, že jsou zde lidé, kteří chtějí situaci změnit, ale otázkou zůstává, jestli už není dávno pozdě. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Skvělý a potřebný film. To, že má zde méně než 200 hodnocení je vážně smutné, protože se téma týká nás všech. I vnitrozemců. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Typicky americká pútavá rozprávka pre finančný prospech. Ako dokument príliš strohé cielené a propagačné. Podľa účelu to malo byť o kráse podmorského života, čoho bolo príliš málo pre túto krásu ponúknuť širokej diváckej verejnosti. To by, ale stálo hodne viacej umenia s oveľa silnejšou dokumentaristickou výpravou, oproti tomu, čo ponúkli títo dobrodruhovia, ktorí vytĺkajú prospechársky kapitál prostredníctvom naivity. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsem viděl zajímavější dokument o korálových útesech. Attenborough apod. mohou jen tiše závidět. Krásné, dojemné a k zamyšlení. ()

yano 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bolo veľmi strohé. Bolo to viacej zamerané na to, ako sa dokumentovali koraly než priamo o koraloch. Z informatívneho hľadiska je to prínosné, ale u mňa to proste nenaplnilo očakávania. Oceňujem však rozobratie tejto témy, nakoľko úhyn koralov treba dostať to povedomia spoločnosti. ()

Reklama

Reklama