Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica je studentka, která zrovna vymýšlí dárek pro svou nejlepší kamarádku. Rozhodne se podívat po takzvaných „garážových výprodejích". Když to vypadá, že pro ni nic nevybere, padne jí do oka stará hrací skříňka. Jenže to netušila, že společně s tímto dárkem si kupuje i zlomyslného démona, který pronásleduje každého, kdo uslyší zvuk skříňky. Krátce poté, co její nejlepší kamarádka spáchá sebevraždu, obrátí se Jessica na dva zkušené lovce duchů, ti ovšem později zjistí, že tahle bytost je i nad jejich síly. Jessice tak nezbývá nic jiného, než vypátrat původ hrací skříňky a zjistit tak, jak se zbavit téhle hrozné kletby. (Hernycztek)

(více)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Režisér už jednu blbosť nakrútil, a že by urobil aspoň nejaký pokrok, sa povedať nedá. Amatérizmus z toho srší už na míle. Horor o prekliatej hracej skrinke posadnutej zlým duchom, okolo ktorej umierajú ľudia, a lovcoch duchov, ktorí sa snažia hraciu skrinku odkliať a všetkých zachrániť, je len zdĺhavou a naťahovanou nudou, ktorá nie a nie skončiť. Síce sa to snaží o atmosféru pomocou zvukov a desivej melódie skrinky, ale režisérovi žiaľ chýba talent a predovšetkým prostriedky, takže je to celé len lacný a zle zahraný takmer odpad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Sacrilege“ se v závěru docela i snaží o nějakou tu pointu, ať už je očekávaná, nebo ne. To je faktor, který musím alespoň trochu ocenit, protože je zde vysvětleno, jak se to všechno stalo. Je to trochu násilné, ale dá se to celkem normálně skousnout. Neposouvá to snímek do nějakých kvalitních výšin, ale dává mu to něco navíc, co z něj nedělá vyložený odpad. ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Za prvé, cítím se podvedena, že nikde ve filmu není žádná strašidelná jepitška, takže plakát je jedna velká lež. Za druhé to byla prostě nudná kravina, s trochu nečekaným (a nezajímavým) twistem. ()

Reklama

Reklama