Reklama

Reklama

Počasí

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Studentský pořad WebRádia Epigon, jehož účelem bylo informovat diváky na Vimpersku o aktuálním stavu počasí. Obsah byl tvořen pouze studenty místní střední školy, z nichž byla většina moderátory uvedeného rádia a současně někteří ještě připravovali pořad GameOver. Z tohoto důvodu nebylo možné tvořit obsah na každý den, ale pouze dvakrát do týdne (úterý a čtvrtek). (fandam007)

(více)

Zajímavosti (7)

  • V plánu byl i lyžařský speciál. Pro toto vydání vzniklo dokonce i několik rozhovorů s lyžaři přímo na sjezdovce. Tento díl nikdy nevznikl. (fandam007)
  • Ve speciálním vydání moderátorka (Kateřina Kotrčová) informovala o konci pořadu. Sama se tuto informaci dozvěděla až při natáčení z textu ve čtecím zařízení. (fandam007)
  • Při jednom z vydání se vyskytl technický problém a moderátorce nefungoval mikrofon. Jelikož se na problém přišlo až v době, kdy moderátorka byla dávno mimo studio, přistoupil tvůrčí tým k předabování. Při hledání vhodného člověka byl nakonec vybrán náhodně kolemjdoucí spolužák, který s myšlenkou souhlasil a díl předaboval (nelze hovořit o postsynchronu). (fandam007)
  • Prvních několik vydání vznikalo bez čtecího zařízení. Vše si moderátoři museli pamatovat a odříkat zpaměti. První díl byl dokonce bez mikroportu braný jen z ruchového mikrofonu kamery. (fandam007)
  • Text do čtecího zařízení se připravoval vždy během dopoledne. V průběhu odpoledne pak probíhalo natáčení a postprodukce. Tvůrci stáli mnohokrát před rozhodováním, jestli použít do grafiky aktuální předpověď nebo předpověď z dopoledne, kdy vznikal text, který následně moderátorka přečetla. (fandam007)
  • Jedno klasické vydání trvalo přibližně minutu. Tvorba jedné takové minuty trvala přibližně 5 hodin. Z toho nejvíc času zabrala tvorba mapových podkladů. I to byl jeden z důvodů, proč později pořad skončil. (fandam007)
  • Pořad měl celkem 29 vydání. Z toho bylo 26 klasických vydání, 1 speciál a 2 bonusová vydání. Uvedený speciál byl zároveň konečným dílem. (fandam007)

Reklama

Reklama