Reklama

Reklama

The Inside Of Us

Trailer

Dokumentární film o životě v Amazonském deštném pralese. O moudrosti a hodnotách, které domorodí obyvatelé vyznávají a které tak v mnohém kontrastují postojům v naší tzv. západní civilizaci.
Snímek se snaží představit krásu největšího deštného pralesa světa, ale také se dotknout mystérií i poselství, jež se v něm stále nacházejí, a zároveň odhalovat katastrofální ohrožení, kterému toto vzácné místo, důležité pro celou planetu, stále více čelí.
Zerock Oner jakožto hlavní a tajemný hrdina se vydává na cestu poznání. Útěkem ze společnosti západního smýšlení a života, jenž ho dovádí k silným frustracím, se pokouší nalézt odpovědi na základní otázky našich životů.
Proč se lidstvo v tak technologicky vyspělé době stále nachází v enormně alarmujícím stavu naší planety? A jak tento stav můžeme sami ovlivnit?
Po stopách moudrosti původních domorodých obyvatel, síle přírodního léčení a mystickém šamanismu se vydáváme až za hranice změněných stavů vědomí nám známé každodenní reality. Za pomocí tajemné liány smrti jsme bezprostředně konfrontováni tváří v tvář sami se sebou. Možná právě zde se nalézá naše odpověď.
Ve filmu účinkují mimo jiné i americký psychiatr českého původu Prof. Dr. Stanislav Grof Ph.D., švýcarský antropolog a autor knihy Kosmický Had, Dr. Jeremy Narby a kvantový teoretik Dr. Amit Goswami, Ph.D. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama