Reklama

Reklama

Guy Martin: F1 Speciál

(pořad)
  • Velká Británie Speed with Guy Martin: F1 Special
Velká Británie, 2016, 46 min

Účinkují:

David Coulthard, Guy Martin

Obsahy(1)

Souboj slavných závodníků Guye Martina a Davida Coultharda je soubojem motorky a formule 1 na slavném závodním okruhu v Silverstoneu ve čtyřech soutěžních disciplínách... Rozený motorkář a závodník Guy Martin změří síly s legendárním jezdcem Formule 1 Davidem Coulthardem v řadě napínavých závodů, které jsou výzvou pro jejich sportovní schopnosti i řidičskou zručnost. Každý z těchto závodů je zároveň fascinujícím experimentem ve vědeckých a inženýrských oborech. Guy s Davidem během nich dosáhnou až na samotnou hranici toho, co je ještě možné. Nechybí ani tým zasvěcených expertů, kteří srozumitelně vysvětlí složité technologické detaily každé výzvy a osvětlí matematické a vědecké pozadí sportovních výsledků. Nejen, že se dozvíme, co se stalo, ale dozvíme se také proč. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní "dokument", už jen tím, že se snaží srovnat nesrovnatelné. Při vší úctě k superbikům, nemůže jakákoli motorka konkurovat F1. Prakticky v téměř v ničem. Zajímavý element byl taky v neskrývaném "snobském" chování Couldharda, který v každém druhém záběru dával Matinovi na jevo, jaký je to "vesnický balík"... Divné. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Oprášili starého Coultharda, posadili ho do RedBullu model 2015 a zkoušeli, kdo je rychlejší na okruhu, ve zrychlení, ve slalom atd., na koho působí jaká Géčka, kdo kolik musí vyvinout síly atd. Okruhový speciál od BMW a F1 jsou prostě 2 nesrovnatelné kategorie. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama