Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Akční
  • Krimi

Recenze (3 905)

plakát

Bedekr - Barcelona, Girona (2023) (epizoda)

Tak Barcelona je jasná, nevynechali legendární Camp Nou, ještě před velkou rekonstrukcí. Pak se vrhli severovýchodně do cca 60 km vzdáleného a cca 20 km ve vnitrozemí města Girona.

plakát

Hledání ztracených světů - Rišikéš (2023) (epizoda)

Rišikéš, pro miliony hinduistů je posvátným a poutním místem. Ganga a ze 3 stran o 1000 m vyšší zelené hory. Beatles tu prý napsali 48 písní, mmj celé jejich bílé album.

plakát

Příběhy písní - Diana Ross (2020) (epizoda)

Čí song se dostal na špičku žebříčku v šedesátkách, sedmdesátkách i osmdesátkách? Za mě slušné 7/10

plakát

Apokalypsa: Hitler míří na východ - Conquérir l’espace vital (2021) (epizoda)

Masakr. Tohle je směs takových těch málo publikovaných záběrů nejen na armády, ale zejména na civilní obyvatelstvo. Nejdříve zejména Ukrajinci Němce vítali jako osvoboditele, ale co dál? Co s ním a kam s ním? Ze spousty záběrů jsem měl opravdu takové skličující pocity.

plakát

Návštěvníci - Země roku 2484 (1983) (epizoda)

Já si u toho opět říkám, mohl by takový seriál vzniknout i dnes? Možná snad. A dalo by se na něj koukat? Už by tam nebyla Dáda, což v té době byla fakt kost. A hlavně už by to zřejmě nemělo to kouzlo osmdesátkového Sci-Fi seriálu.

plakát

Oktopus - Syndikát koně (2023) (epizoda)

A jsme u koní a kpt. Fáberová si nakonec jednoho taky koupí a stává se členem syndikátu. 49letá Jitka Schneiderová si tu zahrála takovou veselou paničku německého majitele jezdecké stáje nebo klubu, která se ho rozhodne zabít. A proč oktopus? Oto totiž to tělo mrtvého pořád nějakou chybou leží na pitevně v mrazáku už 2 roky.

plakát

Oktopus - Škaredá středa (2023) (epizoda)

Ragbista zabil holku, ale byla to podle něj nešťastná náhoda, ale proč ji teda hodil do auta a pak ji táhl kus po mostě do železničního tunelu, aby jí dal ještě pro jistotu hlavu na koleje? Ta rozdrcená hlava totiž původně dost ztížila její identifikaci, protože jak identifikovat holku, kterou ani nikdo nehledá.

plakát

Svědectví mrtvých očí (1971)

Excelentní Adamíra. Tentokrát jako vrah manželky tak nějak z donucení. No jo ale co dál doktore? Nemám rád otevřené konce.

Ovládací panel
4 body