Reklama

Reklama

Guy Martin: F1 Speciál

(pořad)
  • Velká Británie Speed with Guy Martin: F1 Special
Velká Británie, 2016, 46 min

Účinkují:

David Coulthard, Guy Martin

Obsahy(1)

Souboj slavných závodníků Guye Martina a Davida Coultharda je soubojem motorky a formule 1 na slavném závodním okruhu v Silverstoneu ve čtyřech soutěžních disciplínách... Rozený motorkář a závodník Guy Martin změří síly s legendárním jezdcem Formule 1 Davidem Coulthardem v řadě napínavých závodů, které jsou výzvou pro jejich sportovní schopnosti i řidičskou zručnost. Každý z těchto závodů je zároveň fascinujícím experimentem ve vědeckých a inženýrských oborech. Guy s Davidem během nich dosáhnou až na samotnou hranici toho, co je ještě možné. Nechybí ani tým zasvěcených expertů, kteří srozumitelně vysvětlí složité technologické detaily každé výzvy a osvětlí matematické a vědecké pozadí sportovních výsledků. Nejen, že se dozvíme, co se stalo, ale dozvíme se také proč. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

subic 

všechny recenze uživatele

Oprášili starého Coultharda, posadili ho do RedBullu model 2015 a zkoušeli, kdo je rychlejší na okruhu, ve zrychlení, ve slalom atd., na koho působí jaká Géčka, kdo kolik musí vyvinout síly atd. Okruhový speciál od BMW a F1 jsou prostě 2 nesrovnatelné kategorie. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní "dokument", už jen tím, že se snaží srovnat nesrovnatelné. Při vší úctě k superbikům, nemůže jakákoli motorka konkurovat F1. Prakticky v téměř v ničem. Zajímavý element byl taky v neskrývaném "snobském" chování Couldharda, který v každém druhém záběru dával Matinovi na jevo, jaký je to "vesnický balík"... Divné. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama