Reklama

Reklama

Výlety za podivnostmi

(pořad)
  • USA Strange Trips
? %
USA, 2016, 7x21 min

Kamera:

Steve Saxon

Obsahy(1)

1. Vúdú a víry: Mike Baker se vydává na temnou cestu do srdce vúdú kultury New Orleans, zatímco Ben McGhee je svědkem paranormální ukázky podivné gravitace a perspektivy u záhadného víru v kalifornském Santa Cruz.
2. Hořící vodopád: Tory Belleci hledá věčný oheň planoucí uvnitř vodopádu ve státu New Yorku, zatímco Mike Baker cestuje do Washingtonu navštívit záhadnou prérii pokrytou podezřelými valy.
3. Podzemí: Novinářka Lily Tung zjistí, co leží pod ulicemi San Franciska, zatímco Lou Hack prozkoumává jeskyni tak velkou, že by se dala pokládat za největší budovu v Louisville v Kentucky.
4. Hledání národního pokladu: Bývalý důstojník CIA, Mike Baker, hledá národní poklad 13 pater pod nejrušnější vlakovou stanicí na světě, a Lou Hack je poslán do zapomenuté země, aby se prospal v jeskyni.
5. Zvířecí království: Zapomeňte na západ slunce, chytněte se za ruce a sledujte tohle. Naši odborníci jdou do hlubin jeskyně v Alabamě, aby spatřili vzácného a neobvyklého predátora, který vysílá své kořisti zářící signál „otevřeno na večeři“.
6. Více mrtvých, než živých: Prohlédneme si 110 kýčovitých, bláznivých a barevných pokojů v nejdivnějším hotelu na světě. Pak navštívíme prosperující metropoli, kde počet mrtvých převyšuje počet živých. Nakonec zjistíme, co se skrývá v chladných hlubinách jezera Tahoe.
7. Pračlověk a Sherlock Holmes: Prozkoumáme podivný, opuštěný zámek v Connecticutu se jménem Sherlocka Holmese na vstupní bráně. Podíváme se za scény nejpodivnější show na světě. A pak najdeme poklad, který leží 244 metrů pod suchou a nemilosrdnou pouští. (Travel Channel)

(více)

Reklama

Reklama