Reklama

Reklama

Extrémní fotografka

(seriál)
  • Rusko Extreme Photographer
všechny plakáty
Rusko, 2015, 10x26 min

Obsahy(1)

Olga Michi podniká dobrodružné výpravy do nejzapadlejších koutů světa, kde vznikají jedinečné fotografie ohrožených zvířat. Vyfotila krokodýly v kalných vodách řeky Okavango, horské gorily v deštných pralesech střední Afriky i běluhy severní pod ledovou pokrývkou Bílého moře. Ale nenechte se mýlit, není obyčejnou dobrodružkou závislou na adrenalinu. Dělá to proto, aby mohla světu ukázat krásu divokých zvířat, zachycenou na uměleckých fotografiích. A také proto, aby zbořila zažité představy o druzích, které lidé běžně považují za nebezpečné. Pomáhají jí místní zoologové, průvodci i zaměstnanci národních parků. Díky jejich znalostem zvířat a prostředí, ve kterém žijí, může Olga získat nejlepší a nejvzácnější záběry. Dobrodružka Olga se rozhodla překonat vlastní nejhorší obavy, pohlédnout zvířatům do očí skrz objektiv fotoaparátu a pokusit se zachytit jejich duši. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

lopja 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujimavy dokument o fotografke, ktora foti extremne a nebezpecne zvierata. Je k tomu dobry komentar a zaujimave zabery. Len trosku sa mi to zda amaterske prevedenie ale celkom sa to da pozriet. ()

710.cz 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako pořad o fotografce, ale smrdí z toho kalkul a profesionální zázemí. Extrémního na tom není opravdu nic, kromě touhy Rusů prosadit se v branži. A protože je David Attenborough okoukaný, je to o "fotografce", tedy o jakési Miss Moskva, která svou tunou make upu v terénu dodává celému "projektu" na věrohodnosti. ()

Reklama

Reklama