Reklama

Reklama

Ruská výprava s Guyem Martinem

(seriál)
  • Velká Británie Our Guy in Russia
Velká Británie, 2018, 3x47 min

Hrají:

Guy Martin

Obsahy(1)

Dobrodruh Guy Martin s filmovým štábem se nedlouho po aféře s otrávením bývalého agenta Skripala a jeho dcery vydávají do Ruska, aby na vlastní oči viděli, jak se v zemi žije. Jejich první zastávkou je Moskva, následuje Sibiř a Černobyl... Vítejte v zemi nečekaných možností. Oblíbený britský mechanik a televizní dobrodruh Guy Martin vyrazil do Ruska. Vydal se z Moskvy až na Sibiř a jako obvykle se úplně vyhnul známým turistickým atrakcím. Místo nich dal přednost svému srdci a volný průchod svým vášním. Díky tomu zjistil, jak opravdu vypadá místní každodenní život. Mimo jiné se projel s Nočními vlky, kontroverzním motorkářským gangem, který má v oblibě prezident Putin. Anebo si zašel na brigádu do továrny, kde se vyrábí nejoblíbenější ruské exportní zboží – samopal kalašnikov. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Ale jo na 5hvězd slušné ;) -25stupnu pro většinu Rusů je to den na procházku ... lol jak to máte daleko domů? jen kousek 36hodin! njn to je Rusko... a tady se nadává když má člověk vyrazit k vodě či na nákup :P ()

subic 

všechny recenze uživatele

Ruská+Ruská+Ukrajinská výprava. Projet se závodním Kamazem, setkat se s Putinovým oblíbeným motorkářským gangem, dostat se do útrob černobylského reaktoru, podívat se na výroby AK-47 a do diamantového dolu, co je víc? Tohle je s přehledem na 4 frčky. ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Zajímavý originální pohled západního cestovatele na "carskou Rus". Jedním dechem, ale s hrůzou ve vlasech jsem shlédl. Noční vlci, to byl vrchol všeho ruského hnisu! ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Doporučuji hlavně poslední díl, kde Guy navštíví Černobyl. Kdo se o něj aspoň trochu zajímá, tohle je dokument přesně pro vás! 70%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama