Reklama

Reklama

Neslušný návrh

(seriál)
  • USA Indecent Proposal
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Ricardo Ricardo zvažuje následky webového natáčení se sexuální tematikou, aby vydělal peníze, které jeho manžel potřebuje na zakoupení léků na srdce.

Shauna Exkluzivní společnice má nabídku od online bulvárního časopisu, aby odhalila celebrity mezi klienty. Vidí v tom možnost opustit tento byznys a zajistit si bezpečnost na veřejnosti.

Věčnost Mladá matka se ocitne v krizi, neboť má zaplatit nájem, ale chybí jí několik set dolarů. Musí se rozhodnout, zda přijmout nabídku stát se společnicí staršího muže.

Valerie Valerie se topí v dluzích a brzy přijde i o střechu nad hlavou. Obrátí se na modlitební linku, kde ji samozvaný prorok přislíbí zbavit finančních potíží tím, že jí nabídne sňatek.

Fred Raperovi nastaly těžké časy a kvůli dluhům musí přemýšlet o možnosti, zda nechat přítele oplodnit jeho ženu.

Tera Tera je mladá svobodná matka, která čelí nucenému vystěhování. Zvažuje nabídku, která by ji mohla posunout za hranici, již nikdy nechtěla překročit.

Val Val je transsexuál a zvažuje nabídku staršího bohatého přítele, který by mu zaplatil operaci na změnu pohlaví. Když odmítne, může ztratit vše.

Doprovodné vzdělání Kay je vzdělaná žena, která nemůže najít práci a žije ze studentských půjček. S ubývajícími financemi zvažuje nabídku práce pro eskortní služby.

Raina Když přiznala svou homosexuální orientaci, kostel i rodina se k ní obrátily zády a Raině byla odebrána i její dcera. Zvolí si svou životní lásku, nebo vlastní dceru?.

Sean Sean je dobrák, je však nezaměstnaný, žije v autě, dluží více než 1400 dolarů na alimentech a hrozí mu vězení. Dostane nabídku, která by vše vyřešila, ale musí se vzdát svého syna.

Kelly Kelly nestíhá splácet nájem, dostane nezákonnou nabídku, která by vyřešila její problémy. Mohla by však znamenat konec kariéry a kladného vztahu s rodiči.

Amber Amber se nedaří najít stabilní práci od nastěhování do Los Angeles. Hrozí ji vystěhování a zvažuje nabídku, která by zaplatila dluhy. Mohla by však znamenat konec životní lásky. (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama