Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 3

(série)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2021, 6 h 44 min (Minutáž: 37–51 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

I ve zkrácené sezóně 2020 se Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo a další špičkoví jezdci ženou za šachovnicovou vlajkou navzdory tomu, že COVID-19 převrací svět naruby. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

trochu sem se bál,jak bude tenhle dokument vypadat vzhledem k divné sézoně (a celému roku),ale ono je to pořád extrémně dobrý a i v další sérii to dokáže nejednou vytřít zrak a přivodit husí kůži.Hlavně předposlední díl kombinující Grosjeanovu nehodu a Perezův příběh byl fantastický.Pořád je to tak ta nejlepší reklama na F1...90% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už i Alfa Romeno měla svůj řádek, pravda bylo to mihnutí a to ani neříkám od Kimiho doslova snad dvě věty:)Pořád se jedná o kvalitní dokument,který si drží vysokou laťku od pilotu.Menší nuance i zde máme.Přišlo,že bylo použito více kamer,více vzpomalovaček. Nebylo tolik jezdců,ale to ani nějak nevadilo.Jen ten samotný závěr zase s Hamiltonem by si aspoň i Netflix mohl odpustit.Velká část se opakuje,ale tak to v F1 chodí.Nejvíc zde máte,že jezdec podepsal u jiného týmu a jak se všichni okolo tváří na deset způsobů. ()

Reklama

tomino28 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední série jede snad v ještě vyšších otáčkách, než dvě předchozí. A že nastavily laťku proklatě vysoko. Tentokrát se dostaneme do zákulisí snad úplně všech týmů a sledovat jednotlivé příběhy tohoto světa je zkrátka zábava - a to neskutečně návyková! Troufám si tvrdit, že tato dokumentární série je o mnoho zábavnější, než závody samotné, kde už se roky pro diváka nic moc nemění a dost často se během závodů ani nic pořádného neodehrává. Pokud ale divák dostane omáčku ze zákulisí, nabírá najednou Formule 1 úplně novou úroveň atraktivity. Kapitolou sama pro sebe je potom předposlední epizoda, která snad nenechá chladným (!) vůbec nikoho. ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna je opět nářez. Nejlepší seriál o F1, to mi nikdo nevymluví. Od pandemie koronaviru, přes "růžový Mercedes" až po klasické tahanice o jezdce a rivalitu mezi piloty. Lehce sfouknuto za 2 dny. Zamrzí agitačka Hamiltona a kampaň Black lives matter. Unavuje to. Ale stejně plný počet, já se otrávit nenechám:) ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemam dovod ubrat z hodnotenia v porovnani s predoslymi seriami. Stale si to drzi uroven. Jednotlive casti su podane zaujimavo, miestami je vsak citit ze sceny su nahrate umelo. Toto je jeden z aspektov, ktore do buducna mozu projektu zlomit vaz. Dufam, ze sa rokmi nedostaneme do bodu, kedy Drive to Survive vytvori nejaky svoj alternativny svet, kde sa bude ignorovat skutocny svet F1. Niektore veci vypustit ako Hamiltonov dojazd na troch kolesach a na druhej strane prehanat Grosjeanov vyskok z ohna, mi nepride najstastnejsie. Ved to bola jeho chyba, a robit z neho hrdinu mi pride trochu scestne. Ale ako v predoslych sezonach Guenther Steiner je stale topka. Vidiet aj ze Hornera to tiez bavi. Tak snad nam v dalsej sezone Christian priblizi majstrovske tazenie z jeho uhla pohladu. Na zaver musim povedat, ze cast o Ferrari ma neskutocne bavila. Bol som prekvapeny co si tam Vettel dovolil. Asi si chcel uzit aspon ucast v serialy, ked na trati to bolo minuly rok tragicke. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama