Reklama

Reklama

Nekonečná noc

(seriál)
  • Velká Británie The Night That Didn't End

Obsahy(1)

1. Noc v aleji: Když Misty zmizela, její rodina neměla ponětí, co se jí mohlo přihodit. Její sestra, otec a teta se podělí o okamžiky, kdy ji naposledy viděli a mluvili s ní.
2. Ukradené vzpomínky: 15letá Tara zmizela krátce nato, co se její rodina přestěhovala na Floridu. Její matka, sestra a nevlastní otec vzpomínají na den, který jim navždy změnil život.
3. Vražda v rezervaci: 4. července zmizí mladá matka. Bolestné vzpomínky poskytnou vyšetřovatelům důležitá vodítka o posledních hodinách jejího života.
4. Sestřina ztráta: V Ohiu někdo doma v kuchyni ubodá ženu. Během vyšetřování policie objeví rodinnou cennost, která jim pomůže případ vyřešit.
5. Vražda v bažině: V Severní Karolíně je v bažině nalezena mrtvola mladé matky pár dní po té, co bylo nahlášeno její zmizení. Policisté se zaměří na její bývalé vztahy, zda jim neposkytnou vodítka.
6. Raději smrt než život: V tichém kentuckém městě Stamping Ground objeví otec se synem pozdě v noci mrtvolu mladé ženy. Bylo důvodem vraždy její těhotenství? (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama