Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dvě sestry vydají na odlehlou chatu v lesích, aby zde natočily svůj vášnivý projekt, začnou se jim do cesty plést rodinná tajemství, stejně jako maskovaní cizinci, kteří natáčejí svůj vlastní vášnivý projekt. (JasonCZ)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „They're Inside“ je ukázkou toho, že jde natočit i found footage horor, který nebude na první pohled odpuzující. A to se myslím v tomhle případě podařilo. Jasně, nedávám tomu nijak vysoké hodnocení, ale většinou se u found footage spokojím s 20 %. Tady dávám tedy vlastně jednou tolik, což považuji za docela úspěch. Divák to zkoukne bez jakékoli újmy. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ďalšia skupinka naivných mládežníkov, ktorá sa vybrala na osamelé miesto na chatku (tentokrát aby natočili film), a aj keď dostávali jasné signály, že majú zmiznúť, napadlo ich to, až keď bolo príliš neskoro. SPojenie dvoch žánrov - found footage a slasher, síce neoplýva inteligenciou postáv a nejakou prepracovanou atmosférou, má však aspoň dve pozitíva. to spojenie prekvapujúco funguje dobre a využitie kamier je úplne logické, niet tu žiadneho blázna, ktorý by utekal lesom pred prenasledovateľom a ešte si to kameroval. Navyše, na konci je malý zvrat, ktorý to všetko posunie do trochu iného levelu. Priaznivci FF žánra si môžu pokojne pridať jednu hviezdičku navyše... ()

Reklama

Reklama