Reklama

Reklama

Pouliční strava - USA

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Vydejte se do amerických ulic na ty nejoblíbenější pochoutky a poznejte blíž pestrou paletu lidí, co je připravují. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Pohodový dokument s rozumnou stopážou o pouličnom jedle naprieč USA doplnený životnými príbehmi majiteľov jednotlivých food truckov. Niektoré z nich boli fakt zaujímavé. Celkovo sa jedná o dokumentárnu sériu, ktorú pri troške snahy zvládnete celú za jeden deň, ale dlhodobejší dojem asi nezanechá. ()

razzy1230 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument o pouličním jídle ? Kde jako ?! Poslouchal jsem akorát kolik kdo má sourozenců, kdo byl víc nebo méně na dně. Furt dokola kecy které jsem vždycky "potřeboval" vědět. Informace typu ,,Dneska jsem nikam nešla, šla jsem domů" Whaaaaat ????!!!!! O jídle tam je skoro nic. Pár záběrů ale jinak absolutně nic !!!!! Hovadina na desátou.  Přesnější název je ,,Životní příběhy z streetfood" ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bohužel některé příběhy nejsou tak zajímavé, což nakonec vede k tomu, že člověk ani nedostane tolik jídla, kolik by chtěl. Ale některé tipy super, teď se jen do té Ameriky mrknout a přežrat. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama