Reklama

Reklama

Naši kluci

(seriál)
  • USA Our Boys
všechny plakáty
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

V létě roku 2014 jsou tři židovští mladíci uneseni a zavražděni ozbrojenci Hamásu. Izrael je šokován, otřesen a rozlícen. O dva dny později je nalezeno upálené tělo palestinského teenagera z východního Jeruzaléma v lese na západním okraji města. Simon, agent izraelské bezpečnostní služby Šin Bet, se v následujících dnech pustí do vyšetřování případu, zatímco rodiče zabitého chlapce podstupují dlouhou a strastiplnou cestu za dosažením spravedlnosti a útěchy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Vlkys k tomuto seriálu (4)

Z hlubin bezedných tě volám (2019) (E01) 

Hodnotit předlohu seriálu (v tomto případě Israel jako místo pro život) namísto seriálu samotného, jeví se mi poněkud bizarní. První díl mne zaujal, diváka vcelku snadno a nenásilně (haha) přenese do Jerusalema a jeho okolí, postavy vypadají zajímavě, byť povětšinou nepříliš sympaticky. Na tento seriál se rád podívám. ()

Mohamed a Toto (2019) (E02) 

Duhý díl je koukatelnější nežli ten první, děj se začíná docela zajímavě rozbíhat a přicházejí první náznaky, že ne vše bude tak, jak se prve zdálo. pokračuje vykreslování postav. Israelská atmosféra a reálie výborné! ()

Slib mlčení (2019) (E06) 

Oproti předcházejícím episodám, které jsem si vyloženě užíval, se tahle vleče. Nezbývá, než věřit ve zlepšení :) ()

Soudit podle konce (2019) (E07) 

Zatím nejlepší episoda, skvěle zpracovaná rekonstrukce prolínající se se vzpomínkami. ()

Reklama

Reklama