Reklama

Reklama

Afterglow

(festivalový název)
  • USA Afterglow
Krátkometrážní / Sportovní
USA, 2014, 12 min

Režie:

Nick Waggoner

Hrají:

Daron Rahlves

VOD (1)

Obsahy(1)

Tvůrčí vizuál zpracovaný tak, jako nikdy před tím. Afterglow je oslavován jako jeden z filmařsky nejhlubších lyžařských snímků všech dob. Velké skoky či brázdění prašanu i snové záběry, vše točeno v noci s masivními LED světly zakázkové výroby. Tolik barev jste na sněhu ještě nikdy neviděli. Vystupují špičkoví lyžaři Pep Fujas, Eric Hjorleifson, Daron Rahlves, a Chris Benchetler. (Snow Film Fest)

(více)

Recenze (4)

Luke7 

všechny recenze uživatele

Po vizuální a hudební stránce pastva pro oči a uši. Lyžařské výkony jsou jakoby v pozadí za tím vším vizuálem. Příběh filmu zde chybí úplně. Snow film Krnov 2015. ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Short movie, which is playing with the lights and therefore skiers are shown in different perspectives. Somehow there is nothing additonal than extraordinary visual concept, so there is nothing else than impressive view of different lights on the slope. //Snow film fest//Kopřivnice//80,- ()

magu 

všechny recenze uživatele

Sneh vyrobený v postprodukcii - no fuj! A ani tým svetlám neverím, že neboli vylepšované až v štúdiu... ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Fakt nádherný záběry. Úplně mi to vzalo dech, ale je škoda, že si tvůrci trochu víc nevyhráli s "dějem". Záběry, kde se lyžaři jen přesouvají chůzí, byly pro mě asi nejatmosferičtější a objevily se tady jen dva a to hodně krátký. Tahle chvíle, kdy člověk kráčí mezi horama nádhernou němou krajinou, měla dostat ve filmu víc prostoru. ()

Reklama

Reklama