Reklama

Reklama

Nádherná příroda Dánska

(seriál)
  • Dánsko Vilde vidunderlige Danmark (více)

Epizody(5)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (5)

Les (2020) (E01) 

Dozvíte se, že na území Dánska je 15% lesů, ale stojí v řadách jak vojáci bez podrostu. Shlédl jsem o Dánsku také jiný dokument věnovaný tomu, že to přepískli s chovem skotu na vývoz masa a půda je promořená hovnama, které se nestačí vsakovat. ()

Moře a pobřeží (2020) (E02) 

Dokumentární seriál na České televizi o dost vybydlené nehezké zemi s obyvateli dlouhodobě se umísťujících na prvních příčkách v indexu štěstí a zároveň největší spotřeby psychofarmak. Filmový čas je věnován mořským živočichům. ()

Otevřená krajina (2020) (E03) 

Název Nádherná krajina Dánska je jako reklama, která má dodat něco, co výrobku chybí. Tato agrární země myslím patří mezi nejméně hezké vůbec. Můžete sledovat zvířata v obilí. ()

Jezera a řeky (2020) (E04) 

Doufal jsem , že alespoň v tomto dílu bude v zemědělsky zdevastovaném Dánsku pěkná příroda a nemýlil jsem se. Jezera, rybníky a řeky jsou obklopeny vegetací. Jsou zde krásné podvodní záběry, kde štika může dorůst až do velikosti sedmiletého dítěte. A je tu dokonce ponurá krajina se špatnou pověstí blata. Narovnávání řek tedy koukám nebyla jen komunistická specialita a stejně jako u nás se zde stav místy vrací za velké peníze nazpátek.  Natočení kočky při vyloupení kachního hnízda je vynikající. Překvapilo mě, že nežere vajíčka. ()

Město (2020) (E05) 

Život s člověkem prospívá zvířatům s pestrým jídelníčkem ()

Reklama

Reklama