Reklama

Reklama

Epizody(53)

Obsahy(1)

Děj seriálu se odehrává v dynastii Liu Song (420–479), kdy mocní aristokraté prahnou po moci a lidé z říše Liu Song podlehli následnému chaosu. Mladý císař Liu Yi Kang (Hao Qin), syn císaře Wu z Liu Song, zakladatel dynastie Liu Song, zoufalý, aby přinesl mír svému rozpadajícímu se národu, je ochoten udělat cokoliv, aby zachránil svůj lid, ale cesta před ním nebude snadná. Vzhledem k tomu, že většina mocných rodin země se spikla proti němu, Yi Kangův seznam spojenců se nebezpečně ztenčuje.
Yi Kang ví, že jediný způsob, jak posílit svou pozici, je spojit se s mocnou rodinou. Souhlasí se spojenectvím prostřednictvím sňatku s rodinou Shen. Rodina s hlubokými vojenskými kořeny, rodina Shen, může poskytnout sílu, kterou Yi Kang potřebuje k provedení reformy nezbytné k vytlačení aristokratů usilujících o zničení národa. S brilantní a krásnou rodinnou příslušnicí Shen Lige (Qin Li) po jeho boku se oba pustí do náročného úkolu reformace.
Tváří v tvář jednomu z nejmocnějších a nejzkorumpovanějších klanů v zemi musí Yi Kang a Lige využít všechen svůj důvtip a sílu, aby porazili své nepřátele. Ale mír nepřichází bez ceny a cena této bitvy je obrovská. Dokáže tento vznešený pár uprostřed tolika zármutku a zoufalství najít způsob, jak vyléčit rány zlomeného národa a zároveň napravit rány svých vlastních zlomených srdcí? (Katka232)

(více)

Recenze (1)

janovrom 

všechny recenze uživatele

Skutecne jsem se tesil. Premisa skvela, prvnich par epizod take. Zbylych 40 epizod byla kupa kecani a vymlouvani, kdo ztratil tridni knihu... Rozhodne za zminku stoji interakce hlavnich postav, ta byla naprosto skvela a Li Qin hrala skvele. Take vsechny zlomove okamziky byly dobre napsane. Pribeh ma take hlavu a patu, ale kdyby ho nekdo sepsal na par stranek, tak by to nejspis vyslo lepe. Celkove by se hodilo proskrtat epizody a vyhodit slovickareni. ()

Reklama

Reklama