foto

Tiffany Tang

  • nar. 6.12.1983 (37 let)
    Šanghaj, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 San Ti
2020 The Vindicator
2018 Europe Raiders
2017 Bitva kuchařů
2016 Bawoonti heonteoseu
2015 Chronicles of the Ghostly Tribe
2014 Da gong lao ban
2013 Beyond the Bounds
2010 Tanec ohnivých draků
2009 Bojovníci bouře
Hledá se Jackie Chan
2007 Dangerous Games
Hrdinové války
Shen qiang shou yu zhi duo xing

TV seriály

2020 The Legend of Xiao Chuo (TV seriál)
2019 See You Again (TV seriál)
2018 The Way We Were (TV seriál)
2016 Jin xiu wei yang (TV seriál)
Episode 54 (E54)
Episode 53 (E53)
Episode 52 (E52)
další epizody (54)
2015 Diamond Lover (TV seriál)
Lady & Liar (TV seriál)
Legend of Fragrance (TV seriál)
The Lost Tomb (TV seriál)
2014 Perfect Couple (TV seriál)
2011 Unbeatable 2 (TV seriál)
2009 Xian jian qi xia zhuan san (TV seriál)
2005 Feng man lou (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bēnpǎo Ba (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky