Reklama

Reklama

Cesty z dluhů

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2020, 30 min

Střih:

Josef Rotbauer

Obsahy(1)

Čtyři příběhy, čtyři rodiny, kterým pomáhá finanční poradce Jan Waldhauser s rodinným rozpočtem a dluhy. Cesty z dluhů je pořad, který ukazuje, jak z finanční, ale i vztahové krize. (TV Prima)

Recenze (3)

solver 

všechny recenze uživatele

Tak 4. díl byl vskutku nejlepší. Tam jsem chvíli nevěřil, jestli to není hrané jako Soudkyně Barbara. Ale možná není, zastavárna je taková jistota. A natočit holku jak vynáší koš, takže líná není - no paráda :) ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Já normálně nemám slov, takový bizár, to se nedá.. Viděl jsem pouze díl, kde byla matka a její čerstvě zletilá dcera a většinu času jsem měl otevřenou hubu a divil jsem se, že někdo takový mezi námi žije. Sám nejsem moc praktický, do práce se také nějak moc nehrnu, ale to, že holka v 18 letech v životě nevynesla koš, či se "unaví" během vysávání no nemám slov.. Pan Waldhauser měl na konci tohoto dílu naprostou pravdu, že se takto vychovává další generace dlužníků, při troše štěstí tahle holka skončí jenom pod mostem, ale spíše si nadělá 10 parchantů a nechá se vyživovat daňovým poplatníkem. Samotná reality show není rozhodně blbá, jen je to nedotažené. Velký problém jsou i samotní účinkující, protože podobným lidem skutečně pomoct nelze - i kdyby od primy dostali 10 míčů, tak za dva roky jsou zase v mínusu. Musím ale ocenit, že pan finanční poradce docela rychle zhodnotil, kde je problém. Škoda, že se podobné reality show neujala spíše ČT, protože ta se nemusí honit za sledovaností a účinkující by nebyli třeba tragédi, kterým stejně nelze pomoct. Ale ti radši natočí nějakou chujovinu jako To se ví, či dovolenou v protektorátu.. 35% ()

Reklama

Hexa 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jen první díl (mladý pár s dítětem). Zajímavý nápad, ale podle mě je to málo edukativní pro obecenstvo. Čekala bych tam víc rad + zjištění stavu po nějaké době. Takhle se jen dozvíme příběh mladých lidí, kteří byli zadlužení jako hovado, přesto si koupili auto za cca 200 tisíc, investovali do pronajatého bytu (proč tam nebylo řečeno, že to není úplně ideální nápad?) a do toho si nadělali haranta. Ale jinak zajímavý formát a tím, že to byl první díl, tak se to snad ještě vypiluje. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama