Reklama

Reklama

La Línea: Policajti proti všem

(seriál)
  • Španělsko La línea: La Sombra Del Narco (více)
Španělsko, 2020, 2 h 10 min (Minutáž: 29–38 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Kousek od pobřeží Afriky leží španělské město La Línea, ve kterém se to hemží pašeráky drog. Policisté spolu se starostou ale chtějí situaci změnit. (Netflix)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (4)

La Línea: Policajti proti všem (2020) 

Je to dost depresivní noir. Zachytit se podaří jen zlomek drog. Poptávku určují spotřebitelé, kteří si zničí životy. Nejhorší je, že drogy berou i některé těhotné drogy. Zde už hranice osobní svobody končí. Někteří policisté vypadají nevyhořelí. ()

Epizoda 1 (2020) (E01) 

Po shlédnutí jsem nabyl dojmu, že pašování drog do Evropy je podobné jako připlouvající migranti. Demograficky vymírající Evropa je potřebuje na práci, takže je pohraniční služba Frontex odchytává už na moři a dováží do EU. ()

Epizoda 3 (2020) (E03) 

O španělském letovisku sužovaném obří nezaměstnaností mladých a obchodem s drogami. Velký prostor je věnován nějaké kravce, která si občas přivydělá jejich pašováním, aby mohla chodil do restaurací, ale drží se na uzdě kvůli svým dětem. ()

Epizoda 4 (2020) (E04) 

Příběh o jednom schopném starostovi a operaci Dvojí zrada, které se zůčastnilo 600 policistů. Pod Gibraltarskou skálou jsem byl jeden teplý den koncem září na kole. ()

Reklama

Reklama