Reklama

Reklama

Kouzla Davida Blaina: Závrať

(pořad)
  • USA David Blaine: Vertigo (více)

Obsahy(1)

Kouzelník David Blaine předvádí v ulicích New Yorku své neuvěřitelné triky. Tentokrát si nachystal velmi náročný úkol. Nechal postavit úzký sloup o výšce desetipatrové budovy,  na kterém se chystá stát celých 35 hodin...  Představte si, že stojíte na celých třicet metrů vysokém a pouhého půl metru širokém pilíři uprostřed Bryant Parku ve městě New York. A to po dobu 36 hodin bez jakéhokoli jištění. Vítr zuří, tělem se rozlévá bolest a s ní přichází také halucinace. David Blaine to dokázal a v dokumentárním filmu Závrať z cyklu Kouzla Davida Blainea znovu servíruje excelentní, úchvatnou dávku magie a iluzí. Dole se srocují davy, které žasnou a sledují kaskadérský kousek, během něhož by jediné zaváhání nebo chvilka spánku znamenaly nevyhnutelnou a jistou smrt. Vydrží? (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

XdanteX odpad!

všechny recenze uživatele

"slečno 'ne zaplacená komparzistko' čeho se nejvíc bojíte? Bojíte se pavouků? Tak já vás toho zbavím. Koukejte....teď sežeru tohohle hada a vy ho pak najdete ve svých kalhotkách et voila...už se pavouků nebojíte. A projistotu sežeru tuhle sklenici, svoji mikinu, vidličku, zapálené cigáro a spoustu dalších živých zvířat a přidělám vám na tělo stovku různých předmětů abych dokázal možnemožné........Jsem taky duchovní člověk...Příroda...Civilizace...Meditace...Bůh..........tak já se tady postavím a budu tu stát třeba 34 hodin....nebo se radši nechám zavřít do průhledné krabice a sežeru tam ještě pár těch cigár zatímco vy...mí věrní plebejci s davovou psychozou...budete přihlížet a nazývat mé činy magií...nehledě na počet vašich titulů nebo let a zkušeností....je jisté...že TOHLE je magie...protože to prostě nevysvětlíte. Jak to co jste viděli...tak důvod proč jsem to udělal. Já jsem největší kouzelník planety. Já jsem David Blaine." -David Blaine ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Znají Američani něco jinýho než superlativy (a případně pro ně univerzální slovíčko "fuck")?! Od doby prvně zkouknutýho pořadu s Davidem Blainem ("Uvězněn v ledu") jsem na tohohle iluzionistu přece jenom trochu změnil názor a jde předevšim po fyzickej stránce o skvěle vytrénovanýho chlapíka, kterej umí zařídit, aby mysl zvítězila nad tělem (viz "Za hranicemi lidských možností"), ale postavit show na tom, že kouzla a triky budou tvořit cca 30% programu a zbytek bude přeplácanej afektovanýma kecama typu "nejlepší, neuvěřitelný, vynikající, fascinující, úžasný, miluju Davida Blaina" atd. atd. a všechno prostě učebnicově komentovat a opakovat, co divák právě viděl? Za tyhle flower-power žvásty, který ubírají na jakž tak snesitelnym celkovym dojmu, dávam prostě dvě hvězdy. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama