Reklama

Reklama

Perfect and Casual

(seriál)
  • Čína Wan mei xian sheng he cha bu duo xiao jie (více)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Yun Shu (Ruohan Xu) je 22-ročná študentka, ktorú o chvíľku čaká obhajoba záverečnej práce. Na prvý pohľad si však nesadne s jej mladým a veľmi atraktívnym profesorom štatistiky Zhang Sinangom (Zheming Wei). Zhang Sinianov dedko trpí vážnym štádiom rakoviny a zachrániť ho môže operácia, ktorú však on odmieta, kým nebude mať jeho vnuk frajerku, Osud to zariadi tak, že aby vnuk prinútil dedka ísť na operáciu, poprosí Yun Shu o pomoc. Spíšu spolu zmluvu, na základe ktorej sa vezmú a jeden rok budú pred dedkom hrať šťastný pár. Tak sa začne vtipné spolunažívanie mladej roztržitej obyčajnej "casual" dievčiny a vážneho inteligentného atraktívneho "perfect" muža so studeným srdcom. (Eawy)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová krátká čínská Ulice s roztomilou hrdinkou a ještě roztomilejším hrdinou. Není to nic výjimečného, pokud nepočítám to, že spolu ústřední dvojka poměrně dobře komunikovala a to bylo velmi milé osvěžení žánru. Jinak to jede jakž takž v zajetých kolejích, vedlejší postavy nejsou nijak zvlášť otravné, ale je fakt, že jsem jim zase tolik pozornosti nevěnovala. Jako oddechovka ideální, nic složitého, hlubokého, ani přehnaně dramatického v tom nehledejte. Herecké výkony standardní, takový dobrý průměr ve všem. Ke konci už má pozornost trochu opadala, mít to víc dílů, tak bych to dropla. Nenáročná večerníčková pohoda se stejným nešvarem, který mají všechny čínské seriály - ten jejich chaotický střih, kompletace, případně následné namluvení ve studiu kazí občas výsledný dojem – tady ovšem míň než u jiných čínských seriálů. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Taký typický lacný príklad čínskeho romantického seriálu, ktorého výprava pôsobí dosť televízne, herci nezaujmú herecky, ani scenár nestojí za veľa, jediným pozitívom je, že tu scenárista išiel trochu ,,harmonickejšou" cestou vzťahu hrdinov a nepoužil všetky tie klasické klišé motívy typu: zlá rodina, intrigy ako v telenovele z Venezuely a podobne, čiže tu sa im divák viac-menej vyhne a vzťah hlavnej hrdinky s hrdinom aj prechádza nejakým, aspoň minimálnym vývojom. Vedľajšie páry zbytočné, ako vo väčšine ázijských seriálov.⚪Seriál je distribuovaný pre cieľovku 13+, čo na ňom vidno, padnú asi AŽ 3 bozky (tiež nie nijako vášnivé, aby neboli deti pohoršené), ale paradoxne, práve v tomto seriáli sa nevyskytne (ako skoro v každom čínskom) scéna, v ktorej po sexe partneri vedľa seba ležia oblečení v bielych tričkách, aby náhodou nebolo vidieť kúsok kože :D Tak tu sú k videniu AŽ nahé ramienka oboch (a len upresním, že ja naozaj neznášam takú tú americkú explicitnosť, ale toto v Číne je zase druhý extrém, ktorý je k smiechu).⚪A všímam si, že hlavný herec je v poslednom období v čínskych seriáloch veľmi populárny a obsadzovaný, aj keď ten jeho výzor... No, čo ja viem, trošku na mňa pôsobí ako ten úchylný sused odvedľa...⚪ ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že se mi romance mezi profesorem a studentkou bude líbit, ale ve výsledku to bylo jediné, co se mi líbilo a co jsem sledovala. Vedlejší děj ani postavy mě nezaujali a když se konečně dá hlavní dvojice dohromady, tak už nemá seriál, co řešit a soustředí se právě na to okolo - proto jsem poslední díly hodně přeskakovala. Líbilo se mi, že hlavní dvojice měla vývoj a byli spolu celkem roztomilý. Nejlepší byla scéna v předposledním díle, kdy se drží za ruce a běží na zkoušku, protože je tam vidět, jak se hlavní hrdina změnil. Takže i když jsem to nečekala, ta romantická linka byla fajn, ale zároveň nebyla tak silná, aby zvládla podržet celý seriál a všechno okolo byla nuda a jen natahování času. ()

Reklama

Reklama