Reklama

Reklama

Had z Alabamy

  • USA Alabama Snake
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Režisér Theo Love a producent Bryan Storkel natočili dokumentární film Had z Alabamy, který zkoumá příběh ze 4. října roku 1991, kdy došlo v poklidném městečku Scottsboro v Alabamě k násilnému činu. Letniční kazatel Glenn Summerford byl obviněn z pokusu o vraždu své manželky, kterou nechal uštknout chřestýšem. Podrobnosti z vyšetřování a soudního procesu, který následoval, sužovaly oblast po celá desetiletí. Dokument představuje místního historika a folkloristu dr. Thomase Burtona, který celý svůj život zasvětil studiu kultury, víry a folklóru letničních krotitelů hadů. Snímek vykresluje portrét Glenna Summerfolda ve stylu jižanské gotiky a líčí jeho příběh o posedlosti démony. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

LoArmistead 

všechny recenze uživatele

Zajímavá psycho-sociální sonda do jedné vyšinuté alabamské rodinky. Všem tu slušně straší ve věží a asi nikdo z nich vám nebude sympatický. Pokud vás ale zajímá téma náboženské fundamentalismu, fenomén letničních církví, samozvaní kazatelé nebo máte zkrátka jen pocit, že se vám v životě pos*alo všechno, co se pos*at mohlo a osud vás nemá rád, tak si to určitě dejte. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Dokumenty z produkcie HBO bývajú občas kontroverzné. Tento je navyše odpudzujúci a obsahovo mi to prišlo ako epizóda z Aktov X. ()

Reklama

LuNicy 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukala a vůbec nevím, co si myslet. :D Na HBO rozhodně najdete daleko lepší dokumenty, jak zpracováním, tak příběhem, nicméně i tak jsem ráda, že jsem Hada z Alabamy viděla. To, jak některé rodiny žijí, je občas neuvěřitelné a celý tento příběh mě nutí přemýšlet.. Celkově z toho mám dost rozporuplné pocity. ()

sadlokan odpad!

všechny recenze uživatele

Zafixujte si tu chaloupku U 15 chřestýšů,kde je takovej mrdník že policajty ani nepřekvapí že z tašky na věšáku vyskočí mýval.Monshine religious delirium taxidermic story.Papy loví gunem Momy,ale Son mu drží Arrow u Headu. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama