Reklama

Reklama

Bebia, à mon seul désir

  • Slovensko Bebia (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Sedemnásťročná Ariadna sa vracia domov na pohreb starej mamy. Aby podľa starodávneho pohrebného zvyku spojila dušu svojej starej mamy s jej telom, musí putovať nedotknutou gruzínskou krajinou. Počas cesty týmto vyčerpávajúcim a surovým terénom je Ariadna nútená konfrontovať sa s vplyvom, ktorý mala zložitá, niekedy krutá matriarcha na jej nedávne detstvo. (MFF Cinematik Piešťany)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Alex 

všechny recenze uživatele

Námět podobný jako mnoho jiných filmů. Někdo (modelka Ariadna) se po dlouhé době vrací z nějakého důvodu (babiččin pohřeb) do rodné vsi. Ono vlastně ani nejde o děj samotný (i když zápletka a rozuzlení tu je), spíš o impresionistické obrazy a scény, které jsou na velkém plátně úchvatné... ()

plo koon 

všechny recenze uživatele

Pořád váhám jestli nejde jen o manýru ve stylu hipstra se starým foťákem, kterej jede na vesnici fotit svou kámošku modelku na černobílej film a občas cvakne jakože krásně vošklivý lidi a místa, kterejma procházej. Ale rozhodl jsem se jít filmu naproti a vidět ho spíš jako citlivej rodinnej portrét mizející doby. (LFŠ 2021) ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama