Reklama

Reklama

Ahoj, mami

(festivalový název)
  • Čína Hi, Mom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie vychází ze stejnojmenného skeče z roku 2016 a také z vlastních zkušeností režisérky Ťia Ling. Příběh vypráví o zkušenostech dívky jménem Ťia Siao-ling, která právě nastoupila na univerzitu a ztrácí kontrolu nad svými emocemi po prožití svého prvního životního vzestupu i pádu. Následně se nečekaně vrací do osmdesátých let a setkává se se svou matkou Li Chuan-ing, která byla před dvaceti lety ve stejném věku jako ona. (Asean+3 Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nástup čínskej vlny blockbusterov za poslednú dobu, je proste neodmysliteľný. Niektoré v tržbách už pomaly ťahajú na miliardu a šľapú na päty hollywoodskym trhákom. Jedným z nich je aj HI, MOM ( 850 MILIÓNOV ) a je treba napísať, že zaslúžene. V podstate tu nieje nič nové, či inovatívne, ale film je aj napriek ázijskému pôvodu celkom blízko aj ´´zahraničnému´´ divákovi a dá sa povedať, že vo veľkej miere práve Československému skorej narodenému divákovi, pretože sa odohráva v roku 1981 a paralely doby sú si až zimomriavkovo podobné. Samozrejme ale, tu slúžia skôr na parodický nadhľad, ako na agitáciu. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Film je upřímný a je z něj cítit, že ho Jia Ling věnovala své matce. Bohužel mi čínský humor nesedl, bylo tu hodně cringe momentů, ale jako oddechovka dobrý. ()

Reklama

Galerie (24)

Související novinky

Lake Changjin v Číně láme rekordy

Lake Changjin v Číně láme rekordy

28.11.2021

Už dva měsíce v Číně vládne kinům snímek The Battle at Lake Changjin. Tamější cenzoři pochopitelně domácím tvůrcům umetli cestu prakticky bez jakékoli hollywoodské konkurence, a snímku se tak povedlo… (více)

Reklama

Reklama