Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Lehké komediální drama o Didieru Mathureovi, geniálním vesmírném inženýrovi, jehož ambice se zhroutí, když raketa, kterou deset let stavěl, při startu exploduje. (Canal+)

Recenze uživatele bobstock k tomuto seriálu (2)

UFO (2021) 

Francouzská odlehčenost k AktůmX. Parta nadšenců a jeden neúspěšný raketový inženýr přejímá zaprášenou agendu nevyřešených stížností lidí, které se ukážou jako přesně to co definuje výraz UFO. Dnes již UAP. Moc hezky zakomponovali i mini příběh o nápadu na slavného E.T mimozemšťana. Doufám, že se někde dostanu i k druhé řadě, protože to co tvůrci nastínili v posledním díle dodává další špetku tajemna ve stále neprobádaném vesmíru. ()

Série 2 (2022) (S02) 

Pohodový seriál, který je u nás zatím neznámá, ale očekávám časem, že se v jistých diváckých kruzích stane kultovním. Každá epizodka si bere kousek s kouzelného světa mimozemské aktivity filmových prken a vlastní atmosférou podpořenou disko hudbou a dokonalým retro zobrazením 70. let ve Francii nám tu skupina sympatických herců řeší záhadu nad naše chápání. Stejně jako v první sérii i druhá končí jaksi otevřeně, a tak bych další řadu samozřejmě uvítal. :) ()

Reklama

Reklama