Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Call o Duty bude mít filmový vesmír

Call o Duty bude mít filmový vesmír

07.04.2017 Autor KarelR

V listopadu 2015 byla založena produkční firma Activision Blizzard Studios, která má posílat do kin velké herní značky společností ve svém názvu. Čím se začalo? Samozřejmě filmovým vesmírem Call of Duty, jehož start byl oznámen na rok 2018 nebo 2019. I po roce a půl tyhle plány veskrze platí - i když je mnohem pravděpodobnější rok 2019. Vedení Activision Blizzard Studios totiž potvrdilo, že má v ruce spoustu příběhového materiálu a že se blíží k přípravám prvních filmů. Čím dál tím populárnější writer's room (aka scenáristický tým, v němž se generují nápady) prý makal hlavně na filmových sériích Black Ops a Modern Warfare. Přednost tedy dostanou veleúspěšně dějové linie, jež mají samozřejmě tvořit jednolitý filmový vesmír, a na druhou světovou nebo něco futurističtějšího dojde až časem. Základem v každém případě bude moderní válčení, ať už půjde o tajné operace nebo globálně viditelné konflikty. Tón filmů pak má být mixem mezi herní předlohou a marvelovkami, které s filmovým vesmírem zacházejí nejlépe, tak doufejme, že to celé bude fungovat. Zapíchnout řadu let plánovaní po jediném filmu by totiž Activision zatraceně bolelo.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

včera

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

15.05.2024

Natočení nové verze kultovního snímku Barbarella z roku 1968 je tématem střídavě prakticky už skoro po dvě dekády, nicméně zatím se nový příběh spoře oděné hrdinky a jejího meziplanetárního… (více)

Reklama

Reklama