foto

Francis Lemarque

  • nar. 25.11.1917
    Paříž, Francie
  • zem. 20.4.2002 (84 let)
    Varenne Saint-Hilaire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1982 Legitimní násilí
1976 Qui j'ose aimer (TV film)
1970 Le Cinéma de papa

TV seriály

1981 Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)

Host

TV pořady

1974 French CanCan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky