foto

Jessica Green

  • nar. 11.2.1993 (27 let)
    Tasmania, Tasmania, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
2016 Red Billabong
2014 Rise
2012 Surfařky z vesmíru (TV film)

TV seriály

2021 The Outpost (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2019 The Outpost (TV seriál)
This Is Our Outpost (S02E13)
In the Worst Corner of My Memory (S02E12)
Nothing Short of Heroic (S02E11)
další epizody (13)
2018 The Outpost (TV seriál)
The Dragman is Coming (S01E10)
The Vex Rezicon (S01E09)
Beyond the Wall (S01E08)
další epizody (10)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
The Mettle of Man (S03E10)
2012 Surfařky z vesmíru (TV seriál)

Dokumentární

2018 Roman Empire (TV seriál)
The Ides of March (S02E05)
Queen of the Nile (S02E04)
Crossing the Rubicon (S02E03)
další epizody (5)