foto

Peter Mosbacher

  • nar. 17.2.1912
    Mannheim, Německá říše
  • zem. 9.10.1977 (65 let)
    Kempfenhausen, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 König Heinrich IV. (TV film)
Wie starb Dag Hammerskjöld? (TV film)
1974 Der widerspenstige Heilige (TV film)
Die Rache (TV film)
Wecken Sie Madame nicht auf (TV film)
Zinngeschrei (TV film)
1973 Abend, eine Nacht, ein Morgen, Ein (TV film)
1970 Cher Antoine oder Die verfehlte Liebe (TV film)
1969 Das Trauerspiel von Julius Caesar (TV film)
1968 Der Nachruf (TV film)
Eine Krankheit genannt Leben (TV film)
Im Banne des Unheimlichen
Napoleon in New Orleans (TV film)
1967 Die Mission (TV film)
Ďábelsky Váš
1966 Die verlorenen Schuhe (TV film)
1965 The Face of Fu Manchu
1964 Die Sanfte (TV film)
Freddy, Tiere, Sensationen
1963 Ein Windstoß (TV film)
Heimweh nach St. Pauli
Schule der Geläufigkeit (TV film)
1961 Elisabeth von England (TV film)
Liane, die Tochter des Dschungels
1960 Die Gaunerkomödie (TV film)
Majestäten (TV film)
1959 Die Ratten (TV film)
Land, das meine Sprache spricht (TV film)
Lockvogel der Nacht
Peter Voss, der Held des Tages
1958 Hoppla, jetzt kommt Eddie
Peter Voss, der Millionendieb
Romarei, das Mädchen mit den grünen Augen
1957 Daphnis und Chloe (TV film)
Der Fuchs von Paris
Die Fee (TV film)
Es wird alles wieder gut
Salzburger Geschichten
Svědectví Lorenze Darrandta
1956 Die ganze Welt singt nur Amore
Liane, das Mädchen aus dem Urwald
1955 Der 20. Juli
Hotel Adlon
Roman einer Siebzehnjährigen
1954 Admirál Canaris: Život pro Německo
Das ideale Brautpaar
Ein Leben für Do
1953 Das Dorf unterm Himmel
Der keusche Josef
Rote Rosen, rote Lippen, roter Wein
Von Liebe reden wir später
1952 Heimweh nach dir
Pension Schöller
1951 Es geht nicht ohne Gisela
Schwarze Augen
Sündige Grenze
1950 Das Geheimnis des Hohen Falken
Das Mädchen aus der Südsee
Export in Blond
Hafenmelodie
Luisa a Lotka
1949 Der Bagnosträfling
Die Andere
Die letzte Nacht
1948 Finale
1943 Großstadtmelodie

TV seriály

1974 Unter einem Dach (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)

Dokumentární

1967 Herr, laß mich musizieren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky