foto

Andrew Robertson

  • nar. 1941
    Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Anybody's Nightmare (TV film)
1992 Rok komety
1990 The Tragedy of Flight 103: The Inside Story (TV film)
1969 Jaká to rozkošná válka!
1967 Daleko od hlučícího davu

TV seriály

1999 Gimme, Gimme, Gimme (TV seriál)
1998 The Creatives (TV seriál)
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1994 The Tales of Para Handy (TV seriál)
1992 Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
The Blackheath Poisonings (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1988 Colin's Sandwich (TV seriál)
Rab C. Nesbitt (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Cold Warrior (TV seriál)
One by One (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Pinkerton's Progress (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
1971 Search for the Nile, The (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Redgauntlet (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky