foto

Jari Litmanen

  • nar. 20.2.1971 (47 let)
    Lahti, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Kuningas Litmanen

TV pořady

2016 Lakon ja Herban Boksi (TV pořad)
2015 Loirinuotiolla (TV pořad)
2012 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace