foto

Mirza Halilovic

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ni Vu, Ni Connu (TV film)
Temps du silence, Le (TV film)
V zemi krve a medu
2010 Coup de chaleur (TV film)
2009 Armáda zločinu
Krev mojí krve
2007 Gangsteři
2006 Sartre, věk vášní (TV film)
1999 Milenci

TV seriály

2007 Lud, zbunjen, normalan (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Dokumentární

1994 MGM Sarajevo: Covjek, Bog, Monstrum

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace