Reklama

Reklama

Komisařka Diana Carrová

(seriál)
  • Francie Diane, femme flic
Francie, 2003, 33x90 min

Hrají:

Isabel Otero, Joël Zaffarano, Laurent Gamelon, Alexis Michalik, Nadia Fossier, Emilie Chesnais, Delphine Chanéac, Emilie de Preissac, Laëtitia Lacroix (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Komisařka Isabel Otero pracuje společně s manželem v kriminálce jednoho velkého pařížského předměstí. Na řešení těžkých případů používá racionální vědecké analýzy, nemá čas na vtipkování a psychologické teorie. Hledá důkazy a vždy se snaží zjistit všechna fakta. Tentokrát vyšetřuje vraždu bohaté majitelky parfumérií, která měla mnoho milenců a neshody s devatenáctiletou dcerou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Gezi94 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá francouzská detektivka.Postava Diany je sice místy otravná,ale ostatní jsou celkem dobří(hlavně Božka a Bimbo) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hodně slaboučká kriminálka snad s jedinou zajímavou postavou cynické spolupracovnice komisařky isabely Otero. Příběhově poměrně dost nudné a obyčejné s přimíchanou sexuální vložkou, která dnes už nikoho nepřekvapí. Dávat takový film v 10 hodin ráno ve všední den je asi jediná cesta, jak ho dostat do televize:). Jinak mě zaujalo, kolikrát komisařka nebo někdo jiný během výpovědi řekli "neříkáte nám všechno". Prakticky každý obviněný to slyšel... Škoda zbytečností a opakování. ()

Reklama

Galerie (35)

Reklama

Reklama