foto

Ævar Þór Benediktsson

  • nar. 9.12.1984 (34 let)
    Reykjavík, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 XL
2011 Nehynoucí láska

TV seriály

2014 Ævar Vísindamaður (TV seriál)
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Réttur (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Ævar Vísindamaður (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace