foto

Joseph Stefano

  • nar. 5.5.1922
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 25.8.2006 (84 let)
    Thousand Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Shadow
1998 Psycho
1995 Poslední čtvrťák
1990 Psycho IV: Začátek (TV film)
1988 Blackout
1987 Anthony
1977 Snowbeast (TV film)
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
Live Again, Die Again (TV film)
1972 Home for the Holidays (TV film)
1971 Death of Innocence, A (TV film)
Revenge (TV film)
1969 Futz!
Kočičí oko
1964 The Ghost of Sierra de Cobre (TV film)
Unknown, The (TV film)
1961 Naked Edge, The
1960 Psycho
Young Juggler, The (TV film)
1958 Anna di Brooklyn
The Black Orchid

TV seriály

1997 Krajní meze (TV seriál)
Zkouška použitelnosti (S03E17)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Slupka všeho zla (S01E22)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
The Forms of Things Unknown (S01E32)
A Feasibility Study (S01E29)
Fun and Games (S01E27)
další epizody (7)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Zanti Misfits (S01E14)
It Crawled Out of the Woodwork (S01E11)
Nightmare (S01E10)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1964 The Ghost of Sierra de Cobre (TV film)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1996 Outer Limits Phenomenon, The (TV pořad)