foto

Fiona Ziegler

Biografie

Studovala germanistiku a dějiny na univerzitě ve Fribourgu a v Ženevě mezinárodní vztahy. Poté byla přijata na pražskou FAMU, kde ukončila studium absolventským krátkým filmem Toda Raba Ben, který byl natočen v Izraeli ve spolupráci se Sapir College.

Das Filmfest

Režijní filmografie

Filmy

2020 Ztraceni v Ráji
2017 Jane, Jane! (studentský film)
Nikdo nelže (studentský film)
2016 Toda Raba Ben (studentský film)
2014 Božská částice (studentský film)
Metro (studentský film)
Spálená (studentský film)
2013 2 : 1 (studentský film)
Domov (studentský film)
Seznámení (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Ztraceni v Ráji
2017 Jane, Jane! (studentský film)
2016 Toda Raba Ben (studentský film)
2014 Božská částice (studentský film)
Metro (studentský film)
Spálená (studentský film)
2013 2 : 1 (studentský film)
Domov (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky