foto

Jan Nyman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Swingers
Urpo ja Turpo johtolangan jäljillä
2015 Je to jen jméno
Teistä
Tábor pro dospělé
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Skoro 18
2009 Äppeltjuvarna (TV film)
2008 Glenn (TV film)
Kesällä kauas pois (studentský film)
Valmius
2007 Lieksa!
2006 Onni von Sopanen
2005 Stjärnregn
2004 Barnavännen
2003 Fylla moppe
2001 Epäilyksen varjo (TV film)
2000 Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
1997 Urpo & Turpo 2
Urpo & Turpo autiolla saarella
Urpo & Turpo haluavat olla rauhassa
Urpo & Turpo jouluvalmisteluissa
Urpo & Turpo kuntoilevat
Urpo & Turpo muuttumisleikissä
Urpo & Turpo ovat rohkeita
Urpo & Turpo salapoliiseina
1995 Huuto
Tasaraha - Arskan tapaus
1993 Ristilukki
1985 Nyt vapaa (studentský film)

TV seriály

2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (12)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Klikkaa mua (TV seriál)
Jaana (S02E12)
Tuuli (S02E11)
Julia ja Julianna (S02E10)
další epizody (12)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Juha (S01E12)
Ilkka (S01E11)
Ari (S01E10)
další epizody (12)
2010 Ministerin tytär (TV seriál)
Mökki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2008 Maleena (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sulosäveliä ja hiljaisuuden tuskaa (S01E03)
Amorin nuolia (S01E02)
Tervetuloa Miikkulaan (S01E01)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2001 Ou Nou! (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Rakkauden tanssi (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1996 Urpo & Turpo (TV seriál)

Dokumentární

2017 Arman ja Suomen rikosmysteerit (TV seriál)
Hammasmurhaaja (S01E10)
2016 Sodan murtamat
2012 Hiljainen oopperalaulaja
2011 Kaskinen
Ulrika Bengtsin silmin (TV film)
Valossa Jouko Lehtola
2010 Vasen vartaloon
2009 Casper och den förbjudna filmen (TV film)
2002 Välittäjä
1998 Ristiinnaulittu vapaus
1997 Mafia ja minä

TV pořady

2003 Krisse (TV pořad)
2002 Paristo (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Zimní válka

TV seriály

1989 Talvisota (TV seriál)

Dokumentární

1998 Ristiinnaulittu vapaus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace