foto

Kauko Laurikainen

  • nar. 20.3.1924
    Helsinki, Finsko
  • zem. 20.5.1993 (69 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Äidin tyttö
1992 Matka ajassa (TV film)
Mestari
1991 Zombie a vlak duchů
1990 Ystävät, toverit
1988 Yötyö (TV film)
1987 Potilas Lind, vaimo ja tytär (studentský film)
1986 Baby Love (TV film)
1985 Viimeiset rotannahat
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Pohjalla (TV film)
Vyvrhelové
1981 Sijan tiijän kussa synnyin... (TV film)
1972 Hiekkakuningas (TV film)
1971 Koto ja kahleet (TV film)
1969 Oikeusjuttu (TV film)
1966 Pallo (TV film)
1965 Antakaa ihmisen elää (TV film)
Kaupungeissa ei ole maalaisia (TV film)
1964 Ei koskaan pilanpäin (TV film)
1963 Kovan onnen lapsia (TV film)
Sissit
1961 Kultainen portti (TV film)
Kultainen vasikka
1957 1918
Rakas varkaani
Risti ja liekki
1956 Ratkaisun päivät
Rintamalotta
Silja - nuorena nukkunut
Yhteinen vaimomme
1955 Sankarialokas
Tähtisilmä
Villi Pohjola
1954 Herrojen Eeva
Kovanaama
Kummituskievari
Olemme kaikki syyllisiä
Sininen viikko
1953 Lentävä kalakukko
Se alkoi sateessa
Varsovan laulu
1952 "Jees, olympialaiset", sanoi Ryhmy
Bílý sob
Kipparikvartetti
Lännen lokarin veli
On lautalla pienoinen kahvila
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
Yhden yön hinta

TV seriály

1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1984 Robotti von Rosenbergin tutkimukset (TV seriál)
1981 Kukkivat roudan maat (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Vanhempi veli (TV seriál)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Suomen valinta (E10)
Suuret ja pienet (E08)
1960 Pakinateatteri (TV seriál)

Dokumentární

1993 Suomi-Filmin tarina (TV seriál)
1952 Vastuu

Režijní filmografie

Filmy

1979 Maatani Minä Rakastan (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky