foto

Laure Killing

  • nar. 9.6.1959
  • zem. 18.11.2019 (60 let)
    Paris, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Advokátovy hříchy (TV film)
2015 On se retrouvera (TV film)
2014 La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
2013 Déferlantes, Les (TV film)
Než přijde zima
2012 Chartreuse de Parme, La (TV film)
2009 L'Affaire Salengro (TV film)
2003 Le Dirlo: Lucie (TV film)
2002 Mort est rousse, La (TV film)
2001 Duettistes: Jeunes proies, Les (TV film)
1996 L'amerloque (TV film)
Une femme explosive (TV film)
1995 Jefferson v Paříži
Un eroe borghese
1994 Plyšový medvídek
1993 Muž v temnotě (TV film)
1992 Po lásce
1991 Un cane sciolto 2 (TV film)
Écrans de sable
1990 Dívka z hor
Faux et usage de faux
Nová vlna
Porte d'or, La (TV film)
Un cane sciolto (TV film)
1989 Invité surprise, L'
Mé noci jsou krásnější než vaše dny
Saint: The Big Bang, The (TV film)
1987 Saxo
Toho doktora chci za ženu

TV seriály

2019 Nina (TV seriál)
Mère et fille (S05E03)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 80 (S01E80)
Episode 79 (S01E79)
Episode 77 (S01E77)
další epizody (50)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Diamant bleu (S07E03)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Comme un frère (S03E06)
Un crime d'amour (S03E05)
La Grande Vie (S03E04)
další epizody (6)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Miss Harriet (S01E07)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
L'Amour fou (S02E06)
Un cri dans la nuit (S02E05)
Complot (S02E04)
další epizody (11)
2005 Dolmen (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2003 Franck Keller (TV seriál)
Komisař Valence (TV seriál)
La Maison des enfants (TV seriál)
2002 72 hodin (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
Fabio Montale (TV seriál)
Chourmo (E02)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1999 Mission protection rapprochée (TV seriál)
Scherpa (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
The Violent Earth (TV seriál)
1997 Une femme en blanc (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Carte de presse (TV seriál)
Coup de foudre (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Adieu la vie (E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky