foto

Fabio Mollo

  • nar. 27.4.1980 (40 let)
    Reggio Calabria, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Renata Fonte (TV film)
2017 Il Padre d'Italia
2013 Il sud è niente
2006 Carmilla

TV seriály

2020 Curon (TV seriál)
The Fathers (E04)
The Killer (E03)
The Day After (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2010 Napoli 24

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Il Padre d'Italia
2013 Il sud è niente
2006 Carmilla

Dokumentární

2010 Napoli 24

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky