foto

Nils Brandt

  • nar. 13.1.1932
    Porvoo, Finsko
  • zem. 5.6.1990 (58 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Tjurens år (TV film)
1986 Den förtrollade vägen (TV film)
Firman juhlat (TV film)
1984 Biedermann och pyromanerna (TV film)
Dirty Story - Likainen tarina
1982 Fanny a Alexandr
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Skål och välkommen
1979 Ihmemies
1978 Kun käki ei enää kuku (TV film)
Män kan inte våldtas
1977 Volpone eli Kettu (TV film)
1974 Elis itsepäinen (TV film)
1973 Rakennetaan sauna (TV film)
1971 Varo, autuas (TV film)
1969 Oikeusjuttu (TV film)
Tirlittan (TV film)
1968 Fysikerna (TV film)
Pikkunalle ja Valkotassu (TV film)
Rouva Carrarin kiväärit (TV film)
1967 Kärlek utan strumpor (TV film)
Piirakat (TV film)
Sköna Helena (TV film)
Teatterituokio: Mies ja laatikko (TV film)
1966 Biedermann ja tuhopolttajat (TV film)
Brecht om Brecht (TV film)
Outoa romantiikkaa (TV film)
Riddaren av miraklet (TV film)
1965 Alaston mies ja mies frakissa (TV film)
Fru Carrars gevär (TV film)
Heliga ilskan, Den (TV film)
Ketunpesä (TV film)
Serveringshissen (TV film)
1964 Juokse kuin varas
1963 Fat amontillado, Ett (TV film)
Förlåt, fel nummer (TV film)
Greve Öderland (TV film)
Trasiga änglar (TV film)
1962 Antigone (TV film)
Daniel Hjort (TV film)
Staden (TV film)
Tie pimeään
Yksityisalue
1961 Efter levande modell (TV film)
1960 Tragiker mot sin vilja (TV film)
1957 Rakas varkaani
1952 Suomalaistyttöjä Tukholmassa

TV seriály

1991 Vihan päivät (TV seriál)
1988 Hur skall det gå för Bergströms? (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1984 Vandrande skugga (TV seriál)
1980 Lycka till (TV seriál)
1972 Bergströms (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
1966 Susikoski (TV seriál)

Dokumentární

1955 Ensimmäinen suomalainen televisiolähetys (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1972 Bergströms (TV seriál)

TV pořady

1958 Titta, titta... (TV pořad)

Host

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1968 Var är min stora ludiga nalle? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace