foto

Martina Stoessel

  • nar. 21.3.1997 (21 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Martina Stoessel, s přezdívkou Tini, se narodila 21.3.1997 v Buenos Aires (Argentina).Je herečka, zpěvačka, tanečnice a modelka,  známá hlavně kvůli  roli Violetty (serial Violetta), který vysílá Disney Channel. Mezi její nejznámější písničky patří:En mi mundo, Hoy somos más,Te creo a Libre soy (přezpívala písničku z filmu Ledového království - Let it go). Byla nominována na ženského nováčka v roce 2012 a 2013 (vyhrála) a na oblíbeného latinského umělce a na oblíbenou  TV herečku (tyto dvě ceny nevyhrála).

robin 1

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Diary
2016 Tini: Violettina proměna

TV seriály

2016 Soy Luna (TV seriál)
2012 Violetta (TV seriál)

Dokumentární

2015 Violetta: Cesta na vrchol (TV film)
2014 Violetta koncert (koncert)

TV pořady

2014 Angie e le ricette di Violetta (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Martina Stoessel, Jorge Blanco - Yo Te Amo A Ti (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace