foto

Jorge Blanco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Planeta 51

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tini: Violettina proměna
2008 Viva High School Musical Mexiko
1993 Pelotazo nacional
1983 Zig-Zag Story (Et la tendresse ? Bordel ! n°2)

TV seriály

2012 Violetta (TV seriál)

Dokumentární

2015 Violetta: Cesta na vrchol (TV film)
2014 Violetta koncert (koncert)

Hudební videoklipy

2017 Jorge Blanco - Risky Business (hudební videoklip)
Jorge Blanco - Summer Soul (hudební videoklip)
2016 Jorge Blanco - Light Your Heart (hudební videoklip)
Martina Stoessel, Jorge Blanco - Yo Te Amo A Ti (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce