foto

Michelle Latimer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Resident Evil: Apokalypsa

TV seriály

2011 Blackstone (TV seriál)
2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Train 48 (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Spynet (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Choke

TV seriály

2018 Little Dog (TV seriál)

Dokumentární

2017 Nuuca
2016 Rise (TV seriál)
2015 Nimmikaage

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Choke

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Rise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky