foto

Élodie Mennegand

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La fille du patron
Les Bruits de la ville
2008 Natvrdo (TV film)
2006 Les Deux vies du serpent
2004 Doo Wop
2002 Alice
Le Doux amour des hommes
2000 Exit
La Mécanique des femmes
1999 Clown
1998 Je ne veux pas être sage
1997 Nés quelque part (TV film)
1996 Le déménagement
1995 Des lendemains qui chantent

TV seriály

2014 Famille d'accueil (TV seriál)
Lolita (S12E01)
2007 Un flic (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Zločin v soudním paláci (S09E02)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace